Låsesmed Valby

Din indboforsikring dækker ikke altid mistede nøgler

Indboforsikringen dækker ikke uagtsomhed ved mistet nøgle

Har du mistet din nøgle, har du et stort ansvar for, at låsene bliver udskiftet. Specielt hvis du ønsker at forsikringen skal dække ved indbrud. 
Hvis du indser, at du har mistet nøglen, bør du skifte lås. Kontakt Låsesmed Valby for hurtig og effektiv hjælp hvis du har mistet din nøgle. 

Kommer nogen ind i lejligheden med mistede nøgler, kan indboforsikringen stadig gælde. Men det afhænger af omstændighederne, og bevisbyrden ligger hos dig. Kort sagt er det meget nemmere at bevise et indbrud, hvis der er en knækket lås. Og hvis tyven kom ind med din nøgle, må du hellere slippe af med den for nylig.
Hvis du får stjålet din nøgle, og der er indbrud samme dag, er det én ting. Men jo længere tid der er gået, siden du mistede nøglen, jo større er risikoen for, at indboforsikringen ikke gælder, hos Låsesmed Valby har vi set lignende eksempler.

Nogle indboforsikringer dækker omkostningerne ved at skifte låse, hvis nøglen bliver væk i et røveri. Men ikke hvis du bare skødesløst tabte nøglen. Nogle forsikringer dækker aldrig et låseskift, uanset hvordan du har mistet nøglen. Derfor opfodrer vi hos Låsesmed Valby at du undersøger dine forsikringsbetingelser før du tager ting for givet ved f.eks. mistet nøgle. 

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Skriv eller ting til os - Udfyld formularen så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Låsesmed Valby